1-persoons hoekbed Connect wit

  1. Omschrijving
  2. Verzenden

 Stevig houten 1-persoonsbed. Dit bed is gemaakt van grenen en heeft een geborstelde afwerking. Het bed is gespoten in de kleur wit.

Afmeting : buitenmaat: 118x213, matrasmaat 90x200cm , hoogte 60cm

Het bed is geschikt voor 1-persoon en heeft de matrasmaat 90x200 cm. De vorm van het bed loopt in een hoek. Het bed heeft wel een hoofdbord en een kast langs de hele breedte van het bed, inclusief schuifdeur en geen voetbord. Het bed heeft als het ware een ingebouwd nachtkastje. Het bed is gemaakt van massief grenen hout wat een extra geschuurde afwerking heeft gekregen en een finish in de kleur wit. De twee opbergvakken achter de schuifdeur hebben een breedte van 104 cm en hoogte van 26 cm. De hoogte waar het matras op komt te liggen is 17 cm.

Het bed wordt exclusief lattenbodem en matras geleverd.

Dit meubel heeft een gewicht van 36 kg en wordt als bouwpakket, in twee pakketten, geleverd met een duidelijke montage-instructie.

Plaats bij harde vloeren viltglijders onder het onderstel om beschadiging aan de vloer te voorkomen.

Afhalen in Alkmaar of GRATIS AFGELEVERD DOOR HEEL NEDERLAND (excl. waddeneilanden)

Dit meubel is een internet-artikel en is niet in de showroom te bezichtigen

LET OP: DIT BED IS EEN NIEUW MODEL EN LEVERBAAR VANAF MEI/JUNI 2020. Bestellingen die bij ons binnenkomen uiterlijk 30 APRIL 2020 GEVEN WIJ 30,- KORTING.

 

Onze prijzen zijn gebasserd op afhalen van de meubelen in Alkmaar. Wij kunnen tegen een bezorgvergoeding ook bij u thuis komen afleveren door heel Nederland, Belgie en een deel van Duitsland. Kijk voor de aflevertarieven linksonder op deze site bij klantenservice naar uw postcode voor de tarieven.

Levertijd:
2 - 4 weken
Voor:

€ 399,00

€ 349,00
(incl. 21% BTW)

* Verplichte velden

€ 399,00

€ 349,00
(incl. 21% BTW)


Gerelateerde producten