1-persoonsbedbank Elsa met hart en slaaplade/opberglade

  1. Omschrijving
  2. Verzenden

Deze romantische bedbank maakt jouw meisjeskamer compleet. De bedbank is gemaakt van mdf met een witte afwerking. Dankzij de witte kleur heeft het bed een frisse uitstraling en is het geheel naar eigen wens aan te kleden. Het bed beschikt over een hartjes detail. Hierdoor is het bed erg romantisch en uniek.

Matrasmaat: bovenbed 90x200cm / matrasmaat onderbed 90x190.
Buitenmaat: 95x205cm, hoogste punt 90cm


Let op: De lade wordt standaard geleverd als opberglade. Er wordt voor het onderbed echter ook een lattenbodem bij geleverd om hem als slaaplade te kunnen gebruiken. Wilt u hierin ook een matras dan is dee matrasmaat hiervoor 90x190cm. 

Het bovenbed wordt exclusief lattenbodem en matras geleverd. Matrasmaat is 90x200cm. Wordt geleverd als eenvoudig bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

Afhalen in Alkmaar of door ons bij u thuis laten afleveren. 

Dit meubel is een internet-artikel en is niet in de showroom te bezichtigen

Onze prijzen zijn gebasserd op afhalen van de meubelen in Alkmaar. Wij kunnen tegen een bezorgvergoeding ook bij u thuis komen afleveren door heel Nederland, Belgie en een deel van Duitsland. Kijk voor de aflevertarieven linksonder op deze site bij klantenservice naar uw postcode voor de tarieven.

Levertijd:
2 - 4 weken
Voor:
€ 399,00
(incl. 21% BTW)

* Verplichte velden

€ 399,00
(incl. 21% BTW)

Gerelateerde producten