3-deurskast DENNIS grenen geborsteld betongrijs

  1. Omschrijving
  2. Verzenden

Stevig en stoer noemen we de kledingkast Dennis. Deze grenenhouten hang/legkast heeft een geborstelde afwerking, is gelakt in de kleur betongrijs en de deuren hebben een verticale V-groef belijning.

Het interieur van de kast bestaat uit (hanggedeelte) één brede legplank van 100 cm met daaronder een roede en (leggedeelte) 4 legplanken van 53 cm breed.

Afmeting: 158x202x55cm ( BxHxD)

Deze kast is onderdeel van de slaapkamer Dennis, deze kamer bestaat uit een bedbank of een bed zonder wanden, een bureau, een kledingkast, een opbergkist, en een nachtkastje. Combineer met de kleur staalgrijs voor een stoere en speelse combinatie. 

Dit meubel is gemaakt van geborsteld hout. De nerven en noesten worden door het borstelen geaccentueerd waardoor het hout een doorleefde uitstraling krijgt. Door deze bewerking kunnen oneffenheden, kleine scheurtjes en noesten extra zichtbaar zijn. Dit zijn kenmerken van het doorleefde hout. Ieder exemplaar is hierdoor uniek!

GRATIS AFGELEVERD DOOR HEEL NEDERLAND (excl. waddeneilanden)

De kast wordt geleverd als bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

-dit artikel is een internetartikel en is niet te bezichtigen in de showroom !

Onze prijzen zijn gebasserd op afhalen van de meubelen in Alkmaar. Wij kunnen tegen een bezorgvergoeding ook bij u thuis komen afleveren door heel Nederland, Belgie en een deel van Duitsland. Kijk voor de aflevertarieven linksonder op deze site bij klantenservice naar uw postcode voor de tarieven.

Levertijd:
2 - 4 weken
Voor:

€ 599,00

€ 509,00
(incl. 21% BTW)


Gerelateerde producten