Nachtkastje SAMMIE warm grijs

  1. Omschrijving
  2. Verzenden

Dit is een kek en eigentijds nachtkastje uit de nieuwe Sammie serie. Nachtkastje Sammie is gemaakt van geborsteld grenen FSC gecertificeerd en is afgelakt in een semi transparante warm grijze kleur. De houtnerf is mooi zichtbaar gelaten om het natuurlijke uiterlijk van het hout te behouden. Let op: Dit betekent dus dat de knoesten en oneffenheden van het hout zichtbaar blijven, waardoor elk meubel uniek is. Door zijn handige formaat en kekke, stoere ontwerp is Sammie prima geschikt om te gebruiken als bijzetter in diverse ruimtes denk bijvoorbeeld aan de hal, werkkamer of naast de bank! In het handige laatje, voorzien van cirkelvormige greep, kun je al je rommeltjes opruimen én het open vakje is handig om bijvoorbeeld je boekje of telefoon neer te leggen. 

Dit nachtkastje is onderdeel van de slaapkamer Sammie, deze kamer bestaat uit een bed, nachtkastje, een kledingkast en een bureau.  

Afmeting:33x53x31cm ( BxHxD)

Het kastje wordt geleverd als bouwpakket met een duidelijke montage-instructie.

Bij losse aankoop: afhalen in Alkmaar, of verzenden via PostNL voor €13,-

Levertijd: 1-3 weken

Onze prijzen zijn gebasserd op afhalen van de meubelen in Alkmaar. Wij kunnen tegen een bezorgvergoeding ook bij u thuis komen afleveren door heel Nederland, Belgie en een deel van Duitsland. Kijk voor de aflevertarieven linksonder op deze site bij klantenservice naar uw postcode voor de tarieven.

Voor:
€ 79,00
(incl. 21% BTW)

Gerelateerde producten