Polyether MATRAS AMAZONE-soepel SG30-soft 14cm dik

  1. Omschrijving
  2. Verzenden

Dit polyethermatras is gemaakt van 100% synthetisch en anti-allergisch materiaal. Hij heeft een kern die bestaat uit 1 geheel (monoblock) en kan belast worden tot 75 kilogram.
De matras is geschikt voor zowel verstelbare als niet-verstelbare bodems. Omdat dit een polyethermatras betreft, geeft hij een ondersteunend en ontspannend comfort en is hij licht hanteerbaar. Polyether geeft van nature een goede warmte-isolatie én voelt lekker warm aan. Een prettige oplossing voor de nachtelijke uurtjes, dus!

De tijk is gemaakt van damast dat de matras een luxe uitstraling geeft.

afmeting: 80x180 cm t/m 100x220cm Wolverwerking: nee Anti-huismijt: ja Geschikt voor verstelbare bodems: ja Hoes afritsbaar: nee Maximale belasting: 75 kg Dikte: 14 cm Comfort/hardheid: medium
Dit matras is geschikt voor alle soorten lattenbodems

Bij gecombineerde aankoop met bed, geen extra verzendkosten, u betaald alleen de verzend/afleverkosten van het bed
Onderhoudsadvies: - Keer het matras regelmatig (één keer in de 2 a 3 weken) - Ontstof uw matras zo nu en dan met de stofzuiger en vergeet hierbij de zij/onderkanten van het matras niet, dit houd u matras tot 90% hygiënischer 

op aanvraag is dit matras tot op de centimeter in elke gewenste maat leverbaar !

Onze prijzen zijn gebasserd op afhalen van de meubelen in Alkmaar. Wij kunnen tegen een bezorgvergoeding ook bij u thuis komen afleveren door heel Nederland, Belgie en een deel van Duitsland. Kijk voor de aflevertarieven linksonder op deze site bij klantenservice naar uw postcode voor de tarieven.

Levertijd:
2 - 4 weken
Voor:
€ 129,00
(incl. 21% BTW)

* Verplichte velden

€ 129,00
(incl. 21% BTW)