KRIJTVERF Taupe

  1. Omschrijving
  2. Verzenden

Krijtverf van Amazona 750 ml

Onze ecoverf kun je gewoon met een roller of kwast aanbrengen. Superdekkende verf en snel droog, zeer economisch in verbruik. Lichtecht, perfect egaal, nat afwasbaar, ademend, onbrandbaar, anti-allergisch, vrij van oplosmiddelen en weekmakers. Geeft een prachtige kleurintensiteit en draagt bij aan een beter leefmilieu.

 De verf is geschikt voor muren (stucwerk, behang e.d.) en onbehandeld hout. Kwestbare oppervlakken kun je beschermen met de Ecofinish, een ultra matte ecologische vernis.

 Op meubels kun je verf eventueel afwerken met een Amazona Colourwax voor een mooi gepatineerd effect of met een kleurloze Amazona kwaliteitsboenwas of justpaint vernis extra mat.

 Als u wilt kunt u de verf iets verdunnen met water.

 Door de minerale basis is de verf niet schadelijk voor het milieu. de verfresten van Amazona krijtverf zijn geen chemisch afval en kunnen gewoon in de vuilcontainer.

 Amazona producten: mooi en gemakkelijk, met veel effect!

Wij kunnen de krijtverf voor u verzenden via PostNL voor 7,25.

Onze prijzen zijn gebasserd op afhalen van de meubelen in Alkmaar. Wij kunnen tegen een bezorgvergoeding ook bij u thuis komen afleveren door heel Nederland, Belgie en een deel van Duitsland. Kijk voor de aflevertarieven linksonder op deze site bij klantenservice naar uw postcode voor de tarieven.

Levertijd:
Binnen 10 werkdagen
Voor:
€ 25,95
(incl. 21% BTW)